DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1]
  Печат  
Автор Тема: Кирил Станчев!!!  (Прочетена 11539 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
10 Август 2013

Скъпи приятели, вчера нашата малка общност претърпя огромна загуба - нашият приятел и колега Кирил Станчев почина след тежка автомобилна катастрофа. Думите са повече от излишни, защото всички разбираме колко сериозна е тази загуба. Киро е (защото винаги ще бъде!) основна фигура в Depeche-Mode.org и сме убедени, че след всичко което направи за проекта и приятелите си, никога няма да бъде забравен.
Опелото ще се състои от 10,30 часа в понеделник, 12.08.2013 г., в храм ''Св. Троица'' - гр. Русе.

Последна редакция: 10 Август 2013 от Kevy

See what I see!
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #1: 10 Август 2013

Не мога да намеря точните думи, с които да опиша колко много означава Киро за този проект, за приятелите си... за мен. Не мога да започна да говоря за него в минало време, защото той е тук... и винаги ще бъде. Трябваше да напиша този анонс, за да дадем правото и възможността на всички, които познават Киро да се сбогуват с него. Той направи ужасно много неща за нас... за мен... за този проект. Той заслужава да бъде изпратен така както живя - сред много хора, сред приятели, сред depeche-mode.org!!!

See what I see!
MAO BOY
Висш Любовник
****
Публикации: 1576

Профил
Отговори #2: 10 Август 2013

Киро даде толкова доброта на всички ни, подари ни безрезервно толкова емоции и ни научи на толкова ценни уроци. Приятел, на който винаги можеш да разчиташ и който слушаш с интерес и очакваш всяка среща, всяко едно ново приключение, картина, снимка, песен ... просто идея или хрумване, всеки ред написан толкова премерено и на място, всяка една чаша ром и разговор за всички тези неща, които ни правят щастливи и нещастни.
Как винаги всичко му се получаваше толкова красиво и истинско.
Неговият поглед върху света, върху конкретен миг, място или детайл, този негов специфичен ъгъл, по който можеше да вижда нещата. Не искам да губя приятеля си.
Последна редакция: 10 Август 2013 от MAO BOY

Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
Kevy
Екип
****
Пол: Жена
Публикации: 1383

Профил WWW
Отговори #3: 10 Август 2013

Рядко ми се случва да нямам думи, особено когато искам да кажа толкова много неща... и обикновено ми се отдава да облека емоцията в думи... но не и този път.
Вече толкова часове съм парализирана, нямам думи и просто отказвам да повярвам, че няма да видя Киро... че няма да се появи на вратата ми с раничка и готов да гони поредния самолет... че няма да потичвам зад него из чужбината, защото той е разпечатал всички карти и е наредил най-стриктната програма за разглеждане на забележителности... че няма да се качим отново на Кабо де Рока, когато е слънчево... че няма да се шегуваме с нашия си (понякога жесток) хумор и да се смеем с часове... че няма да го видя на следващото парти... че няма да тичаме заедно по стадионите преди концерт, а после да 'избухнем' както само ние можем  - НЕ, не мога да го приема. Не съм губила приятел до сега и категорично отказвам да загубя този приятел!!! За мен той винаги ще е жив, защото спомените са прекалено много, но просто трябва да се науча, че от този момент ще сме без него... а не мога, не искам!!! Никога не съм се чувствала толкова безсилна! И сигурно ще дойде време, когато ще мога да напиша какъв човек е Киро... сигурно ще дойде момент, когато ще мога да обясня, колко важно място заема в моя живот... сигурно ще дойде момент, в който ще се науча да говоря за него в минало време... а дали?!
Киро никак не обича драмите - ако ме види сега, ще ме спука от майтап... Боже, колко ще ми липсва!!!

See what I see!
silver wings
Опасен
****
Пол: Жена
Публикации: 232

Профил
Отговори #4: 10 Август 2013

Това което не разбрах до сега е защо винаги добрите хора си отиват рано! Поклон,Кире,ти беше наистина добър човек!

Let me show you the world in my eyes...
personal_Dessy
Ултрас
****
Пол: Жена
Публикации: 674

Профил
Отговори #5: 10 Август 2013

Според елините, боговете били толкова ревниви, че прибирали любимците си млади.

Почивай в мир!

did
Опасен
*
Пол: Жена
Публикации: 204

Профил
Отговори #6: 11 Август 2013

Дори не съм сред близките му приятели.  Само че този човек ни прие под крилото си още от истанбулското приключение от 2006 и оттогава ми е помагал всеки път, щом се обърна за помощ, ей-така, просто помага.  Имам проблем, в кой сектор да купя билети за концерта на Стената, много искам да изненадам любимия си брат, рева аз онлайн на рамото на Киро.  Пристига моментален отговор, с всичките pros and cons и решението е пред мен.  Кой ми изпраща линк за последния сборен албум на Elbow, защото си спомнил, че ги харесвам?  Кой ми изпрати снимките ми с Алън от Recoil концерта?  Това е само малка част от безбройните мили жестове, които направи за мен.   
Аз поне не познавам много хора като Киро. 
Преди много време си говорихме с приятелка: на Кирил и Миряна нещата им се получават, защото просто на такива хора трябва и не е възможно да не им се получават.  Тогава си казах: Господ поне веднъж не си е проспал задълженията като ги е събрал.  Да, ама се оказа, че чувството му за хумор е наистина извратено.  
И понеже не мога да стигна до Русе в понеделник, ще се простя с него в любимия му орг.  Кире, ужасно съжалявам, че вероятно не успях да ти покажа колко много означаваш за мен.  Почивай в мир, приятелю. 
На 30 август сме на концерт, който той очакваше с огромно нетърпение.  Посвещавам го на Кирил. 

still my broken wings you choose to mend
Watermark
Джуниър
*
Пол: Жена
Публикации: 63

Профил
Отговори #7: 12 Август 2013

Предполагам много хора просто не могат да намерят думи за всичко това... няма такива.
Почти не познавах Кирил лично, предимно чрез присъствието му във форума и участието му във всичко, което се случва около тази общност. И все пак в моите очи това беше един от хората които винаги, с всичко което казват и правят те карат да си мислиш - да, светът е все още на мястото си и надежда има.
Много ми е мъчно и бих искала да кажа на всички, които му бяха по-близки - съжалявам за невероятната загуба, пазете го в спомените си.

Life goes on..
MAO BOY
Висш Любовник
****
Публикации: 1576

Профил
Отговори #8: 12 Август 2013

И все пак в моите очи това беше един от хората които винаги, с всичко което казват и правят те карат да си мислиш - да, светът е все още на мястото си и надежда има.
х2

Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
maya_v
Крал
**
Пол: Жена
Публикации: 990

Профил
Отговори #9: 14 Август 2013

 Тъжен Все още ми е трудно да осъзная случилото се и ми е много мъчно. Видяла съм само добро от Кирил, винаги готов да помогне с каквото може на всеки, жаден за приключения, (музикални) пътешествия и изключително талантлив и добър човек и приятел, който умееше да пресъздава красивото с четка и платно или фотоапарат и държеше и най-малките детайли да бъдат перфектно изпипани. Благодаря за всичко, което направи, за да бъде на високо ниво всяко парти или концерт, организирано от DM.org.

Светъл да е пътят на душата му...ще го помня винаги!

Съболезнования на всички негови близки!
Последна редакция: 14 Август 2013 от maya_v

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
The Fein
Екип
****
Пол: Мъж
Публикации: 2988

Профил WWW
Отговори #10: 16 Август 2013

Почти седмица по-късно не изглежда по-реално или по-приемливо. През последните дни започвах и изтривах поне няколко пъти, но мисля, че правилни думи просто няма и ще се откажа да ги търся – вълните от спомени всеки ден говорят сами за себе си.

Не знам дали добрите хора на света са малко, но със сигурност на изчезване са тези, които дават всичко от себе си в момента, в който видят смисъл на хоризонта, които не искат нищо в замяна освен съпричастност и честност, които все още разбират смисъла на тези понятия. А Киро беше от тях.

Each tear that flows down your face
Trickles then picks up the pace
And turns to a river inside
A river that will not subside

I can hear that dreadful overflowing sound
And watching from afar I see a child is drowned
The child inside your heart

MAO BOY
Висш Любовник
****
Публикации: 1576

Профил
Отговори #11: 09 Август 2014

мина година и е все така нереално и неприемливо.
остават ни всички спомени и цялата добрина, с която се е отнасял към нас, картините му, снимките му и това, на което ни е научил. няма ги разговорите, съветите и тази негова гледна точка за всичко в живота, която толкова ценя
на това място се запознахме и първата виртуална среща беше необикновена, както и многото весели моменти и емоции, които последваха. дано запазим това приятелство между всички ни, никога няма да забравя как киро и мире се грижиха на всяко едно събитие на орг-а всеки да е добре и да се забавлява.
киро промени представата ми за приятелство с всичко, което е правил, както и за отношенията между хората. остана ни и ром, който киро така обичаше да пие с приятели. истински приятели
Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
Страници: [1]
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.