росто няма неизчерпаема тема, а по форумте се е писало и писало. Какво повече може да се каже? Нали трябва нещо да се случи, трябва ТЕ самите да ни предоставят нещо.. НОВО. Нещо, за което да се публикуват 10-15 теми, нещо което да се пише. Неможе непрекъснато да се пишат и повтарят едни и същни приказки за едни и същни неща.
не желая да се заяждам и ще се опитам да не вложа никаква лична емоция, но по този смисал не се ли обезсмислят форуми и страници за доста групи, които вече не издават музика ?
ако повечето хора са дошли тук за да си говорят за групата или за нещо свързано с нея... то те ще го направят така или иначе.
забелязал съм, че откакто се появих на няколко места хората пропускат да кажат "аа, ама дейв колко яко пее и какъв хубав глас има в едикое си парче"
понеже съвсем случайно или парчето не е на depeche mode или пее мартин.
естествено на тях като им се говори, ще си говорят каквото си искат и където си искат... стига да не е в разрез с правилата.
не искам да се впускам в личностни характеристики, но всички ние пишем в "извън темата"
и идва един ден, когато ще се наложи да се освободи място или пък някаква друга администраторска работа и ще се види, че "извън темата" е няколко пъти по-голяма от "основната дискусия" или каквото и да е там.
за съжаление във форума няма достатъчно фенове, които да носят качествена информация освен добо и светльо. не става въпрос само за постването на новини, ами и за интереса към групата...
ако вие може да коментирате само "невероятни са" или "обичам ги" си е ваша работа.
аз искам да разбера в кои хотели са отсядали и в кои заведения се подвизават след концертите си, примерно.
искам да разбера и актуални новини, а що се отнася до минали неща... има си няколко издадени биографии на няколко езика.
нямам нищо против u2, даже ги уважавам. верно, ако трябва да ги степенувам... сигруно уважавам cure и new order повече от u2, но това си е лично мнение.
зададох елементарен въпрос, на които все още не съм получил отговор.
според мен отговор като "не са издали нищо" не ми се вижда надежден.
понеже съвсем скоро след около месец вече ще са издали нещо. при това за пръв път от 5 години и ще видите, че "off topica" ще е доста по-пълен.
въпроса продължава да стои отворен.
на какво се дължи говоренето на празни приказки повече, отколкото на неща свързани с depeche mode?