Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Музика
>
Групи
> Тема:
INXS
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
12
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: INXS (Прочетена 56518 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kirilart
Екип
Re: INXS
Отговори #120:
30 Май 2007
Цитат
Те добре му подариха гега ама можеше да е с посвещение да си ходи в Австралия да си пасе овцете, щото явно с това шутовско поведение само те биха го понесли.
Всъщност, като гледах ми се стори, че и в групата го приемат добре. Което на свой ред ме кара да си мисля, че нямат нищо против прасе в групата си, стига да е прасе касичка. Американско прасе, пасе овце в Австралия с българска тояга...ще стане материал за цяла басня.
albena_vn85
Новороден
Публикации: 1
Re: INXS EVTIN BILET
Отговори #121:
30 Май 2007
Публикацията е изтрита поради нарушаване на правилата на DM.org
Преди да предложите билет за продаване моля припомнете си правилата, с които сте се съгласили!
the fein
Последна редакция: 30 Май 2007 от The Fein
Blagovesta
Странен Любовник
Отговори #122:
30 Май 2007
Цитат
Всъщност, като гледах ми се стори, че и в групата го приемат добре. Което на свой ред ме кара да си мисля, че нямат нищо против прасе в групата си, стига да е прасе касичка. Американско прасе, пасе овце в Австралия с българска тояга...ще стане материал за цяла басня.
Това меко казано е много грозно!
"come! no night too dark - no road too long
run! no rain too hard - no wind too strong
pray! no blood too red - no cut too deep
stay! no pain too bad - no track too steep
fate! - I’m bound to live my destiny
hail! - my longing for eternity"
Emchoty
Гост
Отговори #123:
30 Май 2007
След като снощи гледах предаването, не знам Джей Ди с какво самочувствие се нарича "рокзвезда". Визията и поведението му нямат нищо общо с моята представа за това понятие (може и аз да съм в грешка и да бъркам - ако е така и момчето си е на място, ме поправете, но едва ли.). Предполагам така се държи по време на интервю Джъстин Тимбърлейк, съжалявам, че в толкова хубав форум му споменавам недостойното име. Освен това и визията му е твърде лигава за подобен тип музика - рок музикант трябва да излъчва неподправена мъжественост, а не да е зализан като облизан от крава! Сигурно продуцентите са решили чрез този младеж да привлекат аудиторията на 12 - 15 - годишните момиченца и може и да са успели, но със сигурност са отблъснали заклетите фенове на групата. Горкия Хътчинс, предполагам, че се обръща в гроба при тази ситуация.
Aleksandrovster
Новинар
Отговори #124:
31 Май 2007
Редовно пропускам предаването на Слави и вчера не беше изключение, но днес успях да намеря запис и го изгледах.
Отначало ми беше много забавно, но по едно време тоя JD се оля от лигавщини. Всъщност изглежда доста умен, от това, което чух, но или е изключително лигав, или беше яко надрусан. За момент ми напомни страшно много на Дейв от SOFAD...
Иначе за пръв път чувам да пее песен, която е пял Майкъл... Поне пеенето му е наред, даже много наред. Гласът му много прилича на този на покойния Майкъл! Предполагам и, че това са целили, когато са избирали кастинга...
П.П.
Ако някой има желание да гледа предаването-
http://vbox7.com/play:dd32699e
sisterofnight
Ултрас
Отговори #125:
31 Май 2007
Сутринта ги гледах на гости в сутрешния блок на БТВ. Най-вероятно поради ранния час Джей Ди не е имал възможност да пийне прилично и се държа доста по адекватно, естествено без да пропусне да покаже любовта се към Т. Фарис , с поне за мен странните целувки между двамата.
Обясни, че е голям фен на Джони Кеш, затова е татуирал CASH на пръстите на дясната си ръка, и мисли ако има син да го кръсти Cash Fortune
. Бяха изненадали екипа, като поискали и за тях от трикольорчетата в знак на съпричастност към "Не сте сами" кампанията. Така и не разбрах , защо Фарис си мислеше, че медиците ни са отвлечени
, но важна беше подкрепата. Джей Ди дори намери време да оплюе колежката му Кристина Агилера
На въпрос , смята ли че е успял да замести Майкъл подобаващо, отговори че никой не може да бъде заместен.
Слава богу пропуснаха овчарския му период.
На всички утре пожелавам приятно изкарване на концерта
, може да е лигльо по интервюта, но искренно се надявам да направят едно добро шоу, заради паметта на Майкъл и името, което ги задължава.
"I'm my own worst enemy"
dm
Възбуден
Отговори #126:
31 Май 2007
И аз лично бях много разочарована от новия им вокал след като гледах клипа на Pretty Vegas.
но предпочитам 100 пъти да отида на концерт на INXS отколкото на George M например :РРРР
За мен лично една група не преставлява само вокала.Съгласна съм че Майкъл до голяма степен преставлява INXS но не е само той :Р
Единствено не знам какво ще правим хора ако утре валииииииииииииииии
((((((((((((((
'Down on the ground I'm bound till the morning light'
Blagovesta
Странен Любовник
Отговори #127:
31 Май 2007
Цитат
Единствено не знам какво ще правим хора ако утре валииииииииииииииии((((((((((((((
Оказа се че това ще ни е най малкия проблем. Току що съобщиха по радиото, че местят концерта в
ЗАЛА ФЕСТИВАЛНА
ExcitedandDevoted
Възбуден
Отговори #128:
31 Май 2007
Цитат на: Blagovesta в 31 Май 2007
Цитат
Единствено не знам какво ще правим хора ако утре валииииииииииииииии((((((((((((((
Оказа се че това ще ни е най малкия проблем. Току що съобщиха по радиото, че местят концерта в
ЗАЛА ФЕСТИВАЛНА
Аз също преди 30 мин чух същото и чесно казано се зарадвах, понеже цял следобед съзерцавах дъжда.
Обичайте се бе хора!
Blagovesta
Странен Любовник
Отговори #129:
31 Май 2007
Гледах най накрая прословутото шоу на Слави. Лично аз съм виждала в пъти по големи лигльовци или просто на мен не ми се е сторил такъв, защото не съм очаквала да плете чорапи по време на интервюто. Според мен той е от онзи тип хора ...... по енергични. Може би си е помогнал с някоя и друга доза или алкохол, но това си е негов избор. Той е там да пее а не да се държи прилично все пак.
Майкъл си е Майкъл и никой НИКОГА не може да бъде като него! Но аз не правя сравнение между него и Форчън. Все едно да сравнявам примерно Дженезис, които бяха едно с Питър Гейбриъл и съвсем друго с Фил Колинс. Същото ми е с INXS. Мисля, че и малкия канадец не се изживява като Майкъл.
Желая на всички, които все пак се престрашиха да си купят билет една приятна и запомняща се вечер.
inner_smile
Агент
Отговори #130:
01 Юни 2007
приятно изкарване на всички и от мен
footprints gone,you never love someone
Kevy
Екип
Отговори #131:
02 Юни 2007
Искам да споделя, че за мен концерта на INXS снощи беше невероятно изживяване - всъщност сцената не блестеше с нищо, даже беше леко противна, звукът също беше доста далеч от перфектния (уважавам групата, за това че излезна в тези условия и очарова публиката)... НО лично аз до сега не съм била на концерт, в който да има такъв контакт между изпълнители и публика (в моя случай, контакта беше даже физически
)... въобще групата имаше изключително присъствие и за мен концерта беше невероятна емоция... Личната ми равносметка е две перца и спомен за цял живот
Edit: Бяхме
невероятна
публика и отново получихме добре познатия комплимент, но мисля, че си го заслужихме напълно - днес нямам глас, което ми напомня за едни други следконцертни дни
Последна редакция: 02 Юни 2007 от Kevy
See what I see!
Blagovesta
Странен Любовник
Отговори #132:
02 Юни 2007
И на мен концерта ми хареса и то много
. Радвам се, че навреме се отървах от негативизма си и успях да изкарам една страхотна вечер. Звука в тъпата зала /в която Форчън скачайки вдигаше облачета прах/ не беше добър но те се справиха по мое мнение добре. За моя голяма изненада Форчън пееше песните на Майкъл по добре от песните в Switch
. Това момче е доста диво, много секси
и има хубав глас. Имаше непрекъснато контакт с публиката и даже слезе при нас и успяхме да го гушнем докато ни поливаше с шампанско. Мая даже не беше полята а изкъпана
. По късно влезе зад загражденията, но за съжаление в другия край
. Имаше проблем със слушалките, които непрекъснато му падаха даже по едно време дойде един да му ги нагласи и смотаха песента. Това май го ядоса защото ги махна. Мисля, че и самата група се забавляваше. Дано малкото хора сме отсрамили феновете в България и сме оставили добри впечатления на групата за да дойдат пак.
Lu
Агент
Отговори #133:
02 Юни 2007
Това снощи беше приятна, дружеска, музикална вечеринка. Момчето има глас, музикантите са същите, но явно не стига само това да имаш контакт с публиката, да пееш добре и да си комбинация от поведението на Майкъл и Джим Морисън. За мен има нещо много важно, нещо с което се раждаш и то се нарича харизма.
Не ме разбирайте погрешно. Беше ми хубаво, скачах, пях, виках. Но само чувах музиката, не я усещах. МАГИЯТА Я НЯМА.
I saw something in your eyes
I wanted it for myself
Депешарка
Гратис Любовник
Публикации: 51
Отговори #134:
02 Юни 2007
Концерта беше страхотен ! Групата се раздаде максимално,а публиката беше невероятна ! Най- тъпото беше,че закъснях за концерта и не ме питайте как се чувствах отвън на опашката,когато точно в 20.30 залата буквално щеше да експлодира от грохота при излизането на групата на сцената
На втората песен успяхме да се доберем до залата и там вече се размазах от кеф - всички пееха песните,чухме най-добрите им парчета,а Джей Ди е невероятен фронтмен и заигравката му с публиката беше впечетляваща
След концерта решихме да изпием по биричка пред залата,не ни се тръгваше още, всички бяхме заредени от енергията от концерта и тогава видяхме паркираният автобус. Аз първо помислих,че той е за братята македонци,защото имаше доста от тях,но после видяхме охраната около него и веднага се присламчихме и ние
Както си чакахме ,вратата на автобуса се отвори и излезна Кърк да поздрави феновете и да ни благодари за концерта !Раздаде ни човека автографи,снима се с някои и през цялото време обясняваше колко е доволен от концерта и публиката
След това от залата дойдоха и другите от групата,но без Джей Ди,който пръв си тръгнал и аз успях да се добера за автограф и до Андрю
Всички бяха много приятелски настроени ,в супер приповдигнато настроение и бяха много доволни от концерта и представянето ни
И накрая - обещаха догодина пак да дойдат
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
12