kiira
Странен Любовник
|
Току-що научих за новата промоция на Кока-Кола, която ще включва следните награди:
250 билета за концерта на Depeche Mode 250 оригинални тениски на Depeche Mode 250 CD-та "Remixes '81-04'" 250 DVD-та "Devotional" и др.
Искам да уточня, че публикацията не е с цел реклама, а просто за информация.
|
|
Последна редакция: 18 Март 2006 от kiira
|
|
|
|
cerwin
|
Отговори #1: 19 Март 2006 |
|
де я тая примоция?смисал магазини нещо?
|
Ego sum flagellum dei
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #2: 19 Март 2006 |
|
ами купуваш си кола и гледаш капачката дали си спечелил, това е.
|
|
|
|
nikoto
Гост
|
Отговори #3: 03 Април 2006 |
|
E AZ NE SUM VIJDAL TAKAVA BUTILKA DO SEGA!!KUDE Q IMA 
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Отговори #4: 03 Април 2006 |
|
E AZ NE SUM VIJDAL TAKAVA BUTILKA DO SEGA!!KUDE Q IMA  Честно казано и аз още не съм виждала, но може от магазините да искат първо да продадат старите бутилки.
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #5: 03 Април 2006 |
|
Има, но на малките стъклени бутилки, които са със залепен етикет, който се маха и на обратната му страна пише какви са наградите и дали печелиш.
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #6: 04 Април 2006 |
|
аз засега съм се включил само в промоцията на загорка от която спечелих значка от новия албум, така ми се искаше да грабна екскурзията за концерта в Истанбул, ама уви... голямото пиене ще продължи.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
Nyna
|
Отговори #7: 04 Април 2006 |
|
така ми се искаше да грабна екскурзията за концерта в Истанбул, ама уви...
Има организирана екскурзия за Истанбул ?!
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
MAO BOY
|
Отговори #8: 04 Април 2006 |
|
съжалявам за объркването, за което съм допринесъл. понеже бях сметнал промоцията на кока-кола за поредната първоаприлска шега та реших и аз да продължа шегата.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
Alt
|
Отговори #9: 05 Април 2006 |
|
Не обичам Кола.... Днес обаче изпих вече 3 и "спечелих" рингтон. Ха!... Най-накрая сервитьорката ме съжали и ми каза да не се надявам много да спечеля нещо, тъй като персонала по заведенията предварително разлепял етикетчетата и ако наградата не им допадне си ги залепял отново.... какво да се прави... все пак сме в България 
|
|
|
|
nikoto
Гост
|
Отговори #10: 17 Април 2006 |
|
Не обичам Кола.... Днес обаче изпих вече 3 и "спечелих" рингтон. Ха!... Най-накрая сервитьорката ме съжали и ми каза да не се надявам много да спечеля нещо, тъй като персонала по заведенията предварително разлепял етикетчетата и ако наградата не им допадне си ги залепял отново.... какво да се прави... все пак сме в България  Прав си,така правят-и на мен са ми казвали.От тази игра най-много рингтон(добре че си взехме билети ма 23-ти  )
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #11: 19 Април 2006 |
|
Единственото нещо, което спечелих от месец насам е само това  Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #12: 22 Април 2006 |
|
От днес започва нова промоция, свързана с концерта на Депеш Мод в БГ. Този път инициатори са Туборг! Освен 1000 билета за концерта, може да бъде спечелена и среща с групата, както и посещение на един от най-големите алтернативни рок фестивали в Дания Roskilde Festival. За повече подробности сайта на Туборг България: www.tuborg.bg, както и днешния брой на вестник Труд. Успех на все още неснабдилите се с билети! 
|
|
|
|
Recoil
|
Отговори #13: 22 Април 2006 |
|
Туборг очевидно са видяли публикацията на Мао и са се притеснили Загорка да не направят нещо преди тях  А иначе се надявам този път да няма шуробаджанащина. Туборг все пак спонсорират и концерта в София, за което заслужават адмирации.
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #14: 22 Април 2006 |
|
Tuborg правят и хубава бира  Спомням си, че по ММ Амебата беше казал, че щяло да има още 15 фена, които ще се срещнат с ДМ, така че може да има и още подобни промоции. Но честно казано предпочитам да отида на Roskilde, отколкото да видя ДМ за две минути и даже да не получа автограф, тъй като знам, че не е позволено. Но като гледам програмата на фестивала тази година е зле (като изключим Editors).
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
|