DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Дейв Гахан гостува в новия сингъл на SixToes 04 Октомври 2013
Акустичното трио SixToes, ремиксирало на няколко пъти Depeche Mode, ще издаде втория си албум през есента, а в него гостува Дейв Гахан. Съвместната им песен се казва Low Guns и може да се чуе в Soundcloud.

Повече около създаването на песента и участието на Дейв може да прочетете в The Guardian.

The Morning After, наследник на излезлия през 2009 г. Trick of The Night, се очаква през есента.

---
Angel Bright Icon
Събития ::  Афтър партито се мести в Mixtape 5 10 Май 2013
Афтър партито на Depeche-Mode.org и Tuborg във вечерта на 12 май се мести в голямата зала на MIXTAPE 5.

Промяната в локацията се налага след невъзможността то да се проведе в Sofia Live Club, който ще бъде затворен в същия ден след заповед на НСО във връзка с провеждането на изборите.

Детайлите около събитието, започващо веднага след концерта на Depeche Mode, и изненадите, които сме ви подготвили остават същите: то ще се проведе... [още] ---
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche-Mode.Org Convention 2013 04 Април 2013
Depeche-Mode.Org и TUBORG представят:

От месеци знаем, че вечерта на 12 май ще бъде запазена за Depeche Mode, но краят й съвсем няма да съвпадне с финала на дългоочаквания концерт. Екипът на Depeche-Mode.Org и TUBORG организират афтър-парти в Sofia Live Club, а събитието се явява седмото издание на обединяващия фенове от цяла България годишен Depeche-Mode.Org Convention.

На сцената на Sofia Live Club ще бъде DJ Shunt, един от... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Клипът на Soothe My Soul ще бъде режисиран о... 23 Март 2013
През последни дни групата е снимала клипа към втория сингъл Soothe My Soul, a негов режисьор е Уорън Фу, работил по видеа на The Killers (Miss Atomic Bomb и Runaways), The Strokes (Under Cover Darkness), Марк Ронсън, Daft Punk.

Биографията му включва и специалните ефекти в Star Trek (2009), четвъртата част на Индиана Джоунс, "Карибски пирати", "Междузвездни войни", The Rum Diary с Джони Деп.

По всичко личи,... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Студийната версия на Soothe My Soul е онлайн 18 Март 2013
След първите си изпълнения на живо и премиерата си по BBC 6, вторият сингъл Soothe My Soul може да се чуе на сайта на калифорнийското радио 91X.

Според първите слухове в сингъла ще има ремикси от Four Tet и Blackasteroids. Появи се и за момента непотвърдена информация за би-сайд със заглавието No Part of Me.

А до издаването на Delta Machine остават само 4 дни...

---
[1] 2 3 ... 51