DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Playing The Angel ::  Новини около издаването на John The Revelator 29 Април 2006
Новият сингъл John The Revelator (в някой формати излиза като двоен сингъл с Lilian) се очаква между 5-ти и 19-ти юни. Стана ясно съдържанието на сингъла, както и обложките:


CD Bong 38
John The Revelator - single version by Ben Hillier 3:14
Lilian - single version by Steve Fitzmaurice 3:34

LCD Bong 38
John The Revelator - ‘Dave is in the disco’ Tiefschwarz remix 7:49
John The Revelator - Murk mode remix... [още]

Прикачени изображения: 1
---
Angel Bright Icon
Playing The Angel ::  UNKLE ремиксират John The Revelator 14 Март 2006
Още преди Suffer Well да е излязал официално на пазара някои детайли около издаването на четвъртия сингъл от продалия се досега в двумилионен тираж 'Playing The Angel' са ясни.

John The Revelator се очаква да излезе на 27-ми май (тази дата може да бъде променена) и в него ще бъде включен и ремикс от UNKLE, правили ремикси и за групи като Radiohead, Massive Attack, Garbage и много други.

Други имена, които ще присъстват... [още]

---
Angel Bright Icon
Playing The Angel ::  Suffer Well, John The Revelator и други ... 23 Декември 2005
След като се разбра, че Suffer Well ще е третия сингъл от Playing The Angel и ще излезе през февруари, списание Side-Line публикува, че вероятно като четвърти ще бъде издадена John The Revelator.

Освен Suffer Well, през февруари 2006 ще се преиздадат старите албуми в специални колекционерски издания. Все още не е ясно, какво точно ще включват.

Още новини - скоро!

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.

---
Angel Bright Icon
Playing The Angel ::  Корбин ще режисира Suffer Well 13 Декември 2005
Тази седмица Депеш Мод ще снимат клипа към новия си сингъл Suffer Well, трети от изключително успешния им албум Playing The Angel. Режисьор на видеото ще бъде Антон Корбин, режисирал над 20 клипа за групата. За последно ДМ и той работиха заедно по клипа на Useless през 1997 година, но Корбин продължи да работи по DVD-та на групата, включително One Night In Paris през 2002, както и сценичния дизайн по концертите.

Според Дейв, групата е... [още]

---
Angel Bright Icon
Playing The Angel ::  Депеш Мод на корицата на РИТЪМ 26 Октомври 2005
Depeche Mode и чисто новият им албум - "Playing The Angel", са акцентът в новия брой на сп. "Ритъм" в брой 96 на музикалното издание.

"На корицата са Депеш Мод. Дейв Гахан, Мартин Гор и Анди Флечър потърсиха свой собствен бог, но откриха дявола вътре в себе си. В търсене на спасение,те стигнаха до (само)разрушението и затънаха в зависимости. Депеш Мод стигнаха там, където никой и никога не успя да ги последва, като едва не се разпаднаха като група. След соловите албуми на Дейв и Мартин през 2003 окончателната раздяла изглеждаше неизбежна. Чисто новият албум, обаче, е едно от най-забележителните завръщания в и без това пълната с ексцесии съвременна музика.
Дейв Гахан: "От всички групи ние сме тази, на която бих заложил, че нямаше да оцелее до днес!".
... [още]

---
[1] 2 3 4