DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Събития ::  Афтър партито се мести в Mixtape 5 10 Май 2013
Афтър партито на Depeche-Mode.org и Tuborg във вечерта на 12 май се мести в голямата зала на MIXTAPE 5.

Промяната в локацията се налага след невъзможността то да се проведе в Sofia Live Club, който ще бъде затворен в същия ден след заповед на НСО във връзка с провеждането на изборите.

Детайлите около събитието, започващо веднага след концерта на Depeche Mode, и изненадите, които сме ви подготвили остават същите: то ще се проведе... [още] ---
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche-Mode.Org Convention 2013 04 Април 2013
Depeche-Mode.Org и TUBORG представят:

От месеци знаем, че вечерта на 12 май ще бъде запазена за Depeche Mode, но краят й съвсем няма да съвпадне с финала на дългоочаквания концерт. Екипът на Depeche-Mode.Org и TUBORG организират афтър-парти в Sofia Live Club, а събитието се явява седмото издание на обединяващия фенове от цяла България годишен Depeche-Mode.Org Convention.

На сцената на Sofia Live Club ще бъде DJ Shunt, един от... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche-Mode.Org Convention 2012 02 Април 2012
След известна пауза, Depeche-Mode.org отново ще излезе от сянката на виртуалното, за да представи една по-различна вечер, посветена на музиката на Depeche Mode.

Екипът на сайта и TUBORG имат удоволствието да съобщят, че Depeche-Mode.org Convention 2012 ще се състои на 28 юли в клуб Stage 51, Пловдив, като специални гости ще бъдат германското синт-поп дуо Seabound. Концертът в България е част от европейското им турне в подкрепа на... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  DJ Shunt закрива шоуто на Recoil с мулти... 31 Октомври 2010
Резидентът и член на екипа на Depeche-Mode.org Миро Георгиев (познат на всички като DJ Shunt) закрива участието на Алан Уайлдър в Ню Йорк със специално подготвен мултимедиен сет за събитието.
"Подготвих проект за мултимедиен сет, който бе одобрен лично от Алан Уайлдър и ще бъде изпълнен от главната сцена." - споделя DJ Shunt.

Специални гости на последната вечер от Северноамериканското турне ще бъдат Nicole Blackman, взела... [още]

---
Angel Bright Icon
Събития ::  Depeche-Mode.Org на 5 години 10 Август 2010
2010-та е много важна за нас. Навършват се 5 години от основаването на www.depeche-mode.org, превърнал се през това време в най-големия фен сайт в България, посветен на музикална група, и един от най-богатите като съдържание и активност въобще във виртуалния Depeche Mode свят. По случай юбилея ни, смятаме да направим тази година важна и за вас...

Събитието, което ще отбележи петия ни рожден ден, ще се случи на 16-ти октомври, събота, в... [още]

---
[1] 2 3 4