DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Групи ::  Интервю с Франк Спинат от Seabound 16 Юли 2012
Германското дуо Seabound са специалните гости на предстоящия шести Depeche-Mode.org Convention, който ще се проведе в Stage 51 в Пловдив на 28 юли, съботa. Достигнали до номер 1 едновременно в германските алтернативни и електронни чартове с предходния си албум и с нов проект пред себе си, Франк Спинат и Мартин Вордброд са готови да отворят нова глава във вече 17-годишната си история.

... [още]

---
Angel Bright Icon
Групи ::  Интервю с Димитър Паскалев (Davvid Projec... 16 Ноември 2009
"Целта ми е да провокирам, да променям, да изкарвам хората от това латентно състояние на блажен идиотизъм, в което те масово са изпаднали."
                                             
(Димитър Паскалев)


Поводът за срещата с Димитър Паскалев в уютното звукозаписно студио на Vitality Music беше предстоящия... [още]

---
Angel Bright Icon
Групи ::  Спечелете два билета за концертите на Low... 11 Ноември 2009
В края на месеца LOWE ще пристигнат за два концерта в България по покана на Dingo Music. На 28-ми и 29-ти ноември шведското дуо ще превземе сцените на Sofia Live Club в столицата и на клуб Lebowski в Пловдив.

DM.org и Dingo Music ще подарят по един билет за двете събития, като спечелилите ще бъдат първите двама, отговорили вярно на въпроса:

Предишната група на Лио Йосефсон и Рикард Гунарсон от Lowe, Statemachine, имат записан кавър на Depeche Mode. На коя песен е той?
... [още]

---
Angel Bright Icon
Групи ::  Pet Shop Boys: DM са тези, които заслужа... 14 Февруари 2009
И интервю за laut.de Pet Shop Boys изненадващо обявиха, че не те са хората, които заслужават да получат признанието за изключителен принос към музиката на тазгодишната церемония по раздаването на Бритс наградите. Нийл и Крис смятат, че престижната награда трябва да отиде при Depeche Mode. Според дуото развитието на групата през годините и талантът на Мартин Гор като композитор са сериозно недооценени в родината им.

Освен приемането на... [още]

---
Angel Bright Icon
Групи ::  Еклузивно за DM.org: Интервю с ВАСИЛ ГЮРО... 01 Февруари 2009
"Любовта към музиката и към истината са основните оръжия срещу действителността."
(Васил Гюров)

След Георги Георгиев, Момчил Колев, Бойко Петков и Константин Кацарски, за DM.org интервю даде още едно име, което има незаменима роля в развитието на българската музика. Васил Гюров, основателят на Ревю и през годините движеща сила и на Кале, Камион и Африка, винаги е имал смелостта да бъде човек с позиция и мнение, нещо, което... [още]

---
[1] 2 3