DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Дейв Гахан гостува в новия сингъл на SixToes 04 Октомври 2013
Акустичното трио SixToes, ремиксирало на няколко пъти Depeche Mode, ще издаде втория си албум през есента, а в него гостува Дейв Гахан. Съвместната им песен се казва Low Guns и може да се чуе в Soundcloud.

Повече около създаването на песента и участието на Дейв може да прочетете в The Guardian.

The Morning After, наследник на излезлия през 2009 г. Trick of The Night, се очаква през есента.

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Нов клип от Soulsavers 13 Март 2013
Въпреки че много от вас са вече на вълна Delta Machine, имаме повод да обърнем отново поглед към миналогодишния албум на Дейв и Soulsavers.

Вече е онлайн вторият клип от The Light The Dead See и той е към една от най-силните песни в него – Take. Видеото е създадено от Бернхард Уитич, преди режисирал за Андрю Бърд, а пустинните кадри са снимани в Перу.

<a href="http://www.youtube.com/v/8rGtjubbsqs?hl=bg_BG&amp;amp;version=3" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8rGtjubbsqs?hl=bg_BG&amp;amp;version=3</a>
още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Мартин Гор ще участва в новия албум на Ф... 23 Февруари 2013
Дейв Гахан загатна, че Мартин Гор ще има участие в следващия албум на изключително популярния в момента арендби изпълнител Франк Оушън.

Идеята за съвместната работа е дошла, след като се е оказало, че Depeche Mode и Оушън записват в близки студиа. „Казаха ни, че много искал да се срещне с нас. Смятахме, че надали ни е чувал, а той се оказа голям фен“, казва Гахан пред Entertainment Weekly по време на едно от партитата с ротиране на Delta... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Единствената жива изява на Soulsavers и ... 18 Декември 2012
След известно забавяне концертният филм от единствената до момента жива изява на Soulsavers и Дейв е вече онлайн за всички региони на сайта на сп. Rolling Stones.

Записът е направен в основаното през 1956 г. Capital Studios в Лос Анджелис пред едва 70 човека, а режисьор е Камерън Фертита, решил да ни представи 30-минутното изпълнения изцяло в черно и бяло.

Виждаме и един по-различен Дейв – по-статичен, но по-вглъбен, почти изцяло... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Крисчън Айгнер започна нов проект 11 Декември 2012
Въпреки че Дейв избра да не работи с Крисчън за песните си за новия албум на Depeche Mode, барабанистът и (инцидентно) кийбордист на групата след напускането на Алън, не остана без работа.

Той е готов със съвместно EP с кийбордиста и продуцент Дейвид Клейтън, записвал през годините с хора като Дейвид Боуи, Massive Attack и Пол Маккартни, и познат още с работата си с Depeche Mode, а по-специално - по звука на Ultra. Албум, който отбелязва... [още]

---
[1] 2 3 ... 15