DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържа... 23 Септември 2010
Днес станаха ясни траклистинга и обложката към дългоочакваното ново концертно DVD на Depeche Mode. Както много от вас знаят, то беше филмирано в Барселона от Ръсел Томас, преди това обезсмъртил живите изяви на Placebo, Coldplay, U2, Bjork, Korn и др. Една от първите изтекли информации около заснемането на предстоящото издание беше, че са използвани нетипични техники за внушаване на по-близък контакт на зрителя със случващото се на сцената.
още]

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Алън Уайлдър на една сцена с DM след 16 ... 18 Февруари 2010
Тазвечершният концерт на Depeche Mode в Royal Albert Hall влезе в историята на групата преди да е завършил. След първите изненади за вечерта (изпълнения на "One Caress", "Home" и "Come Back" със симфонично-оркестрален аранжимент) е последвала и най-неочакваната: Алън Уайлдър е излязъл на сцената, заставайки зад кийборда на живо за първи път от 16 години, за да изпълни заедно с Мартин Гор вечната "Somebody".... [още]

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  DM с благотворителен концерт в Ройъл Алб... 15 Декември 2009
30-годишнината на Depeche Mode започва по обещаващ начин. На 17-ти февруари те ще направят исторически концерт в една от най-внушителните зали в Лондон - Royal Albert Hall. За групата това ще е първа изява там. Събитието ще е в подкрепа на Teenage Cancer Trust и всички приходи от него ще отидат за лечението на деца, болни от рак. Очаква се това да е началото на поредица от концерти, които фондът ще организира.

Също така, очакват се и специални... [още]

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Следващото DVD - от Барселона 18 Ноември 2009
След слуховете за Мексико Сити, новите догадки, този път подкрепени от различни източници през последните две седмици, са за предстоящите два концерта в Барселона като окончателна локация за заснимане на традиционното лайв DVD. Градът беше обмислян и през предишното турне, когато в крайна сметка беше предпочетен Милано.

Твърде е възможно песни като "Dressed In Black", "One Caress" и "Sister of Night" (в албумната... [още]

---
Angel Bright Icon
Тour of the Universe ::  Nitzer Ebb ще подгряват DM през януари/ф... 16 Октомври 2009
Nitzer Ebb, група, която през годините не веднъж е пресичала творческите си пътища с тези на DM, ще бъде съпорт на Tour of the Universe през януари и февруари 2010-та. Това ще бъде трето турне, на което дуото ще влезе в тази роля, след Music For The Masses Tour и World Violation Tour.

Припомняме, че в новия албум на Nitzer Ebb, който вече доста дълго време е в процес на завършване, ще участва и Мартин Гор в песента "Once You Say"... [още]

---
[1] 2