DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Концертът ::  Изявление от групата относно отменените концерти 16 Юни 2009
На официалния сайт на Depeche Mode е публикувано съобщение от Дейв, Мартин и Анди относно окончателната отмяна на източноевропейските концерти, сред които за съжаление попадна и този в София. В изявлението DM детайлизират причините около невъзможността на групата да измести концертите + нещо все пак успокояващо и наистина позитивно към края на текста.

Може да прочетете съобщението от тримата членове на групата - тук

---
Angel Bright Icon
Концертът ::  Концертът в София е окончателно отменен 12 Юни 2009
Въпреки че през последния един месец DM и екипа им работеха усилено по нагласянето на нови дати за отложените концерти в Източна Европа, днес официално се обяви, че такива няма да има (с изключение на Загреб) и тази година не ще бъде запомнена от нас с втори концерт в София...

Предполагам, че скоро ще има още информация относно окончателната отмяна на концертите.

Ето го и официалното изявление от СМЕ, според което нова дата в София може да бъде очаквана през следващото турне... [още]

---
Angel Bright Icon
Концертът ::  Depeche Mode отменят/отлагат концерта в София 14 Май 2009
Концертите на Depeche Mode в Букурещ, София, Белград и Загреб са отменени, като причината е заболяването на Дейв от гастроентерит, поради което в последния момент отпаднаха по-рано Атина и Истанбул.

Съвсем скоро ще има още новини около възможността отменените балкански концерти да бъдат преместени на други дати. Промоутърите призовават на този етап феновете да запазят билетите си.

"...suffer well, sometimes it's hard,... [още] ---
Angel Bright Icon
Концертът ::  Специални награди от DM.org и Tuborg! 12 Май 2009
Като част от партньорството ни с Tuborg Green Fest, специално за потребителите на DM.org, ще бъдат раздадени награди, любезно предоставени от Tuborg.

Наградите включват meet and greet пасове, чрез които можете да се срещнете на живо с Дейв, Мартин и Флеч, както и билети за самия концерт. Те ще бъдат раздадени на утрешния Depeche Mode Live Tribute в клуб "Backstage", на който DM.org е медиен партньор.

И това не е всичко:... [още]

---
Angel Bright Icon
Концертът ::  MOTOR ще се присъединят към DM и Ladytron на... 18 Март 2009
Изненадите продължават! Стана ясна втората подгряваща група на концерта на Depeche Mode на националния стадион "Васил Левски". Заедно с Ladytron, любимците на Мартин Гор MOTOR също ще се изявят като съпорт на събитието.

Архиви:
Интервю с Брайън Блек за Home от 2006-та относно проекта, връзката с DM, работата им с други легендарни имена, ремиксът на "Precious" и т.н.

---
[1] 2