DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Клипът на Soothe My Soul ще бъде режисиран о... 23 Март 2013
През последни дни групата е снимала клипа към втория сингъл Soothe My Soul, a негов режисьор е Уорън Фу, работил по видеа на The Killers (Miss Atomic Bomb и Runaways), The Strokes (Under Cover Darkness), Марк Ронсън, Daft Punk.

Биографията му включва и специалните ефекти в Star Trek (2009), четвъртата част на Индиана Джоунс, "Карибски пирати", "Междузвездни войни", The Rum Diary с Джони Деп.

По всичко личи,... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Студийната версия на Soothe My Soul е онлайн 18 Март 2013
След първите си изпълнения на живо и премиерата си по BBC 6, вторият сингъл Soothe My Soul може да се чуе на сайта на калифорнийското радио 91X.

Според първите слухове в сингъла ще има ремикси от Four Tet и Blackasteroids. Появи се и за момента непотвърдена информация за би-сайд със заглавието No Part of Me.

А до издаването на Delta Machine остават само 4 дни...

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Should Have Been Higher се очертава като... 14 Февруари 2013
Should Have Been Higher е твърде възможно да бъде вторият сингъл от предстоящия Delta Machine. Тази информация се прокрадна в едно от последните ревюта на албума.

Според отзивите Should Have Been Higher е с далеч по-радиофонично звучене от Heaven и силно се различава от това, което сме свикнали да чуваме от DM и най-вече вокално от Дейв.

За момента предположенията са, че това е една от песните по негов текст и музика на Кърт... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Раят вече е на земята 30 Януари 2013
В реакция на изтичането на Heaven, необичайно баладичния първи сингъл от предстоящия албум Delta Machine, групата бързо пусна официално песента във Vimeo.

Клипът към Heaven, която за да не бъде бързо премахната, изтече под заглавието на хита от 80-те Heaven Is A Place On Earth на Белинда Карлайл, се очаква в петък. Първи кадри от него могат да се открият на http://heaven.depechemode.com, ако обичате преследването на съзвездия.
още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Новият албум на Depeche Mode се казва Delt... 24 Януари 2013
Новият албум на групата носи енигматичното заглавие Delta Machinе, като обложката към него вече е също онлайн. Ясни и песните, които ще бъдат включени в него, като Heaven е избрана за първи сингъл.

Прави впечатление, че сред тях има песен, наречена Slow. Със същото заглавие е една от неиздадените песни от периода на Songs of Faith and Devotion. Засега не е ясно дали това е просто съвпадение или Мартин е довършил започнатото преди две десетилетия.още]

---
[1] 2 3