DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Heaven се очаква на 5 февруари 23 Януари 2013
Heaven, новият сингъл на Depeche Mode, се очаква на 5 февруари, като съдържанието и художеството му оформление са все още пазени в тайна. Името на албума също остава неизвестно, като изключим подсказката на Дейв, че то е анаграма на името на групата.

Въпреки днешните тенденции, сингълът ще бъде разпространен и на CD, което може да се поръча от Amazon. Това ще бъде първото издание в историята на група за новия им лейбъл Columbia.
още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Depeche Mode подписаха с Columbia 11 Декември 2012
Depeche Mode направиха знаков за историята си ход, като подписаха с Columbia Records за новия си албум вместо с Mute Records, с които работиха от създаването си. Също така вече е ясно, че албумът ще излезе през март, два месеца преди турнето в Европа. Заглавието му остава неразкрито.

Columbia Records има имиджа на един по-либерално мислещите мейджър компании. Наскоро с тях подписа преди отреклия се от лейбълите Трент Резнър във връзка... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Преди големите новини 06 Октомври 2012
Официалният сайт на Depeche Mode отброява 16 дни до обявяването на голяма новина, която се предполага, че ще се отнася до новия им албум и световно турне. Според слуховете мястото, на което ще се състои традиционната пресконференция този път е Париж и "Стад дьо Франс".

Догадките пък ще стават все повече след новата визия на официалния сайт, включваща три нови фотографии на членовете на DM и около тях ротиращи се снимки от работата... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Д. Милър: Depeche Mode подготвят един много ... 10 Септември 2012
Основателят на Mute Records и някогашен продуцент на групата Даниел Милър разкри малко повече около предстоящия албум на Depeche Mode, който се очаква през април 2013 г. В интервю за датско радио той казва, че записите все още не са завършили, но според това, което е чул, може да очакваме един наистина силен албум.

„Не бих го определил като стъпка в посоката на предишния албум, тъй като е нещо съвсем различно. Има теми и звуци, които сме чували и преди от тях, но този път са поставени в нов контекст“... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Следващият албум на Depeche Mode излиза през ... 23 Юли 2012
Бъдещият албум на Depeche Mode е планиран за април 2013 година.

Информацията идва от сп. "Ролинг стоун", цитиращи мениджъра Джонатан Кеслър. Той присъства на съвместната изява на Дейв Гахан и Soulsavers в Capitol Studios в Лос Анджелис.

Записите по новия албум, продуциран от Кристофър Бърг и Бен Хилиър, се очаква да приключат през ноември. В интервюта Дейв описва новия материал като "изпълнен с повече блус"... [още]

---
1 [2] 3