DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
DM.org ::  Весели празници и един подарък от DM.org 25 Декември 2010
Весела Коледа на всички!

И по случая един малък подарък......една песен с послание, което без да има нещо общо специално с празниците, е достатъчно универсално, за да си го пожелаем и сега. Това е Live To Love, част от новия албум на шведската синт-поп група Lowe. Той ще носи заглавието Evolver, а турнето към него ще включи цели три концерта в България... [още]

Прикачени файлове: 1
---
Angel Bright Icon
DM.org ::  Пожелания и благодарности. 22 Декември 2008
Весели празници на всички! Усмивка Дано да ги прекарате с хора, които обичате и те да са близо до вас не само през следващата 2009-та. Нека никога нямате представа какво ви очаква...

През отиващата си година DM.org премина в една нова фаза на своето развитие, разширявайки концепцията на дейността си, поемайки повече рискове от всякога. Благодарности на всички, които помогнаха това да се случи и да продължава да се случва.

 
"It's a question of lust
It's a question of trust
It's a question of not letting
What we've built up
Crumble to dust
It is all of these things and more
That keep us together..."


---
Angel Bright Icon
DM.org ::  Три години DM.org 01 Септември 2008
На този ден се навършват три години от официалното откриване на depeche-mode.org. Между 2005-2008-ма година ентусиазмът на създателите му и този на феновете стана причина да се случат неща, които никой не е очаквал да се превърнат в реалност. Надяваме се, че за вбъдеще ни очакват поне още толкова радостни моменти, колкото досега. А тях никой и нищо не може да отнеме.

                   ... [още]

---
Angel Bright Icon
DM.org ::  Весели празници! 25 Декември 2007
Екипът на DM.org пожелава на всички Весела Коледа и Честита Нова Година! Одобрение

Специални благодарности към хората, които продължават да ни подкрепят, които застанаха до нас в трудни моменти и са ни оказвали незаменима помощ. Които приеха идеята DM.org също толкова лично, колкото и създателите й. Които стоят зад думите си и не се страхуват да ги изразят.

Ще се опитаме да се реваншираме с един малък подарък, който поднасяме заедно с немската електро-поп група Minerve, които дойдоха за концерт в София през октомври и отпътуваха с невероятни спомени. Оттук можете да изтеглите напълно безплатно неиздавано досега лайв изпълнение на песента им "Lost In Your Room", записано в Париж.

Надяваме се, че тези думи ви намират щастливи.


Екипът на DM.org
25.12.2007


---
Angel Bright Icon
DM.org ::  DM.org вече и в Myspace 27 Октомври 2007
От днес DM.org има собствен Myspace профил, който се намира на този адрес: http://www.myspace.com/dm_bulgaria. В следващите седмици ще доизградим дизайна на страницата и разширим информацията в нея, а междувременно, можете да ни включите като ваши приятели.

Не се колебайте да посетите и групата на DM.org в друг от най-разстрастващите се и интерактивни музикални сайтове - http://www.last.fm/, където тя съществува успешно от повече от година.

---
[1]