DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Heaven се очаква на 5 февруари 23 Януари 2013
Heaven, новият сингъл на Depeche Mode, се очаква на 5 февруари, като съдържанието и художеството му оформление са все още пазени в тайна. Името на албума също остава неизвестно, като изключим подсказката на Дейв, че то е анаграма на името на групата.

Въпреки днешните тенденции, сингълът ще бъде разпространен и на CD, което може да се поръча от Amazon. Това ще бъде първото издание в историята на група за новия им лейбъл Columbia.
още]

---
Angel Bright Icon
Концертът в София ::  Концертът е официално преместен на стадион "Лок... 18 Януари 2013
Предстоящият концерт на Depeche Mode на 12 май се мести от стадион "Георги Аспарухов" на стадион "Локомотив", обяви официалният профил във Facebook.

Като причина се цитират "непредвидените" ремонтни дейности, които започнаха на първоначално обявената локация. Така Дейв, Мартин и Флеч се завръщат на сцената, на която голяма част от феновете за първи път ги видяха на живо.

Новината е вече потвърдена... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Единствената жива изява на Soulsavers и ... 18 Декември 2012
След известно забавяне концертният филм от единствената до момента жива изява на Soulsavers и Дейв е вече онлайн за всички региони на сайта на сп. Rolling Stones.

Записът е направен в основаното през 1956 г. Capital Studios в Лос Анджелис пред едва 70 човека, а режисьор е Камерън Фертита, решил да ни представи 30-минутното изпълнения изцяло в черно и бяло.

Виждаме и един по-различен Дейв – по-статичен, но по-вглъбен, почти изцяло... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Depeche Mode подписаха с Columbia 11 Декември 2012
Depeche Mode направиха знаков за историята си ход, като подписаха с Columbia Records за новия си албум вместо с Mute Records, с които работиха от създаването си. Също така вече е ясно, че албумът ще излезе през март, два месеца преди турнето в Европа. Заглавието му остава неразкрито.

Columbia Records има имиджа на един по-либерално мислещите мейджър компании. Наскоро с тях подписа преди отреклия се от лейбълите Трент Резнър във връзка... [още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Крисчън Айгнер започна нов проект 11 Декември 2012
Въпреки че Дейв избра да не работи с Крисчън за песните си за новия албум на Depeche Mode, барабанистът и (инцидентно) кийбордист на групата след напускането на Алън, не остана без работа.

Той е готов със съвместно EP с кийбордиста и продуцент Дейвид Клейтън, записвал през годините с хора като Дейвид Боуи, Massive Attack и Пол Маккартни, и познат още с работата си с Depeche Mode, а по-специално - по звука на Ultra. Албум, който отбелязва... [още]

---
1 2 [3] 4 5 ... 51