DM.org Лого
DM.org :: Новини
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Нов клип от Soulsavers 13 Март 2013
Въпреки че много от вас са вече на вълна Delta Machine, имаме повод да обърнем отново поглед към миналогодишния албум на Дейв и Soulsavers.

Вече е онлайн вторият клип от The Light The Dead See и той е към една от най-силните песни в него – Take. Видеото е създадено от Бернхард Уитич, преди режисирал за Андрю Бърд, а пустинните кадри са снимани в Перу.

<a href="http://www.youtube.com/v/8rGtjubbsqs?hl=bg_BG&amp;amp;version=3" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8rGtjubbsqs?hl=bg_BG&amp;amp;version=3</a>
още]

---
Angel Bright Icon
Солови проекти ::  Мартин Гор ще участва в новия албум на Ф... 23 Февруари 2013
Дейв Гахан загатна, че Мартин Гор ще има участие в следващия албум на изключително популярния в момента арендби изпълнител Франк Оушън.

Идеята за съвместната работа е дошла, след като се е оказало, че Depeche Mode и Оушън записват в близки студиа. „Казаха ни, че много искал да се срещне с нас. Смятахме, че надали ни е чувал, а той се оказа голям фен“, казва Гахан пред Entertainment Weekly по време на едно от партитата с ротиране на Delta... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Should Have Been Higher се очертава като... 14 Февруари 2013
Should Have Been Higher е твърде възможно да бъде вторият сингъл от предстоящия Delta Machine. Тази информация се прокрадна в едно от последните ревюта на албума.

Според отзивите Should Have Been Higher е с далеч по-радиофонично звучене от Heaven и силно се различава от това, което сме свикнали да чуваме от DM и най-вече вокално от Дейв.

За момента предположенията са, че това е една от песните по негов текст и музика на Кърт... [още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Раят вече е на земята 30 Януари 2013
В реакция на изтичането на Heaven, необичайно баладичния първи сингъл от предстоящия албум Delta Machine, групата бързо пусна официално песента във Vimeo.

Клипът към Heaven, която за да не бъде бързо премахната, изтече под заглавието на хита от 80-те Heaven Is A Place On Earth на Белинда Карлайл, се очаква в петък. Първи кадри от него могат да се открият на http://heaven.depechemode.com, ако обичате преследването на съзвездия.
още]

---
Angel Bright Icon
Delta Machine ::  Новият албум на Depeche Mode се казва Delt... 24 Януари 2013
Новият албум на групата носи енигматичното заглавие Delta Machinе, като обложката към него вече е също онлайн. Ясни и песните, които ще бъдат включени в него, като Heaven е избрана за първи сингъл.

Прави впечатление, че сред тях има песен, наречена Slow. Със същото заглавие е една от неиздадените песни от периода на Songs of Faith and Devotion. Засега не е ясно дали това е просто съвпадение или Мартин е довършил започнатото преди две десетилетия.още]

---
1 [2] 3 4 ... 51