DM.org Лого
DM.org :: Фенове
Angel Bright Icon
Форум
Форумът представлява сърцето на DM.org. Тук се извършват всички дискусии и се осъществява комуникацията между членовете на DM.org. Темите на обсъждане са обширни и покриват: обща дискусия за Депеш Мод, последният албум и турне на групата, Депеш Мод събития в България и чужбина, музиката по света и у нас, спорт и т.н.

Чрез регистрация във форума, вие ставате пълноправен член на обществото DM.org.

Angel Bright Icon
Чат
Чатът на DM.org предоставя възможността за кратки дискусии в една по-малко формална обстановка. Тук можете допълнително да опознаете членовете на DM.org. Не рядко, чатът служи за събор на членовете в случай на специално събитие (например, пряко предаване на концерт по Интернет).
Angel Bright Icon
Клуб
Клуб DM.org е портал, който ви предоставя възможността да прегледате интерактивно списъка с членовете на DM.org. Тук можете да прилагате филтри, чрез които например можете да откриете фенове, чиито любими песни са близки до вашите.
Angel Bright Icon
Дневник
Дневникът на потребителите предоставя възможността за водене на блог. Тук всеки регистриран потребител може да публикува своите мисли като същевременно е възможно прикачването на мултимедийни материали.
Angel Bright Icon
Събития
Секция Събития предоставя детайлна информация за минали и бъдещи събития свързани с Депеш Мод. Тук можете да се регистрирате за събитията и да потвърдите своето присъствие. В тази секция също можете да намерите снимки от минали събития.