DM.org Лого
DM.org :: Архив
Angel Bright Icon
Ексклузивни ::  Интервю с Димитър Паскалев (Davvid Project, ... 10 Януари 2010
"Целта ми е да провокирам, да променям, да изкарвам хората от това латентно състояние на блажен идиотизъм, в което те масово са изпаднали."
                                             
(Димитър Паскалев)


Поводът за срещата с Димитър Паскалев в уютното... [още]
Angel Bright Icon
Ексклузивни ::  Интервю с Lowe 10 Януари 2010
В края на месеца LOWE ще пристигнат за два концерта в България по покана на Dingo Music. На 28-ми и 29-ти ноември шведското дуо ще превземе сцените на Sofia Live Club в столицата и на клуб Lebowski в Пловдив.

DM.org и Dingo Music ще подарят по един билет за двете събития, като спечелилите ще бъдат първите двама, отговорили вярно на въпроса:

Предишната група на Лио Йосефсон и Рикард Гунарсон от Lowe, Statemachine, имат записан кавър на Depeche Mode. На коя песен е той?
... [още]
Angel Bright Icon
Ексклузивни ::  Интервю с Васил Гюров (Ревю) 10 Януари 2010
"Любовта към музиката и към истината са основните оръжия срещу действителността."
(Васил Гюров)

След Георги Георгиев, Момчил Колев, Бойко Петков и Константин Кацарски, за DM.org интервю даде още едно име, което има незаменима роля в развитието на българската музика. Васил Гюров, основателят на Ревю и през годините движеща сила и на Кале, Камион и Африка, винаги е имал смелостта... [още]
Angel Bright Icon
Ексклузивни ::  Интервю с Бен Гарет (frYars) 14 Декември 2008
Дебютният албум на frYars, озаглавен "Dark Young Hearts", привлича вниманието не само с това, че е дело на амбициозния лондончанин Бен Гарет, но и с участието на Дейв Гахан в албума.

Песента "Visitors", която двамата са записали, ще направи премиерата си на 15-ти декември, когато всички регистрирали се тук ще получат на имейлите си линк към песентa.

Ако... [още]
Angel Bright Icon
Ексклузивни ::  Интервю с Рони Муурингс (Clan of Xymox) 14 Декември 2008
"Страстта към музиката е нещо, с което се раждаш."
(Рони Муурингс)

Историята на холандците от Clan of Xymox започва в Нимеген, най-старият град в родината им, през 1983-та година. Без съмнение, групата на Рони Муурингс е прихванала много от интровертната романтика на съвременниците си, от духа на Joy Division, The Cure, Bauhaus и много други, от онова личностно усещане за... [още]
[1] 2 3 ... 6
---
Индекс: