DM.org Лого
DM.org :: DM.org
Angel Bright Icon
Контакти
Контакти предоставя възможност за връзка с екипа на сайта. Всякакви коментари и отзиви са добре дошли. Можете да се обърнете към всеки един от нас, с личен въпрос на персоналните ни имейли или с общо питане до целия екип на основния имейл за контакти с екипа. Ако желаете да станете сътрудник или партньор на depeche-mode.org, тук е мястото да изразите своето желание.
Angel Bright Icon
Правилник
Самият правилник може да бъде достигнат чрез този директен линк .

В ранните етапи от създаването на проекта идея си нямахме, че ще ни се наложи да се занимаваме с поведението на дадени потребители. Това беше една от причините, за да не отделим сериозно внимание на правилника. Скоро след първите проблеми и първите потребители, на които беше наложена забрана, се наложи да разработим правила. След близо месец бурни дебати, вътрешно гласуване и т.н. достигнахме до един правилник, който на този етап дефинира почти всичко, с което може да се злоупотреби. Естествено, сме сигурни, че ще се появят хора, които да "помогнат" за развитието на правилника.
 Усмивка
Наличието на подобни правила е наложително, по този начин всички ще са наясно кой, какво е сгрешил и злоупотребилите с правилата няма да имат възможност, да се изживяват като жертви (в случай, че нарушат правилника).
Angel Bright Icon
История
В История можете да прочетете по-подробно за миналото и ключовите моменти в развитието на проекта.

Историята накратко:
Преди около пет години група ентусиазирани млади хора, създадоха ядрото на проекта с идеална цел depeche-mode.org, който еволюира във времето до най-големия на територията на България сайт, посветен на музикална група от световен мащаб. Виртуалното общество с над 1500 регистрирани потребители и няколко пъти повече редовно четящи посетители има амбицията да се превърне в онлайн музикална институция, подпомагаща израстването на музикалния вкус на българската нация. Досега в актива си depeche-mode.org има редица успешно проведени събития с различна музикална насоченост на територията на страната, както и няколко великолепни екскурзии за посещение на концерти на изпълнители от световна величина в Берлин, Истанбул, Лондон и Букурещ. Събитията, организирани от проекта имат традиционно силна посещаемост, като постепенно се изгради една стабилна маса от лоялни и музикално заинтересовани хора, готови да посетят по-големи събития в страната.
Angel Bright Icon
Екип
Екип е секцията посветена на създателите и сътрудниците на проекта, където можете да намерите повече информация за тях, техните функции, откога - докога са присъствали в екипа на depeche-mode.org и други.
Angel Bright Icon
Цели на проекта
В Цели можете да се запознаете с философията на хората стоящи зад проекта, техните цели и цялостна мотивация за създаването на depeche-mode.org и неговото развитие.

Сайтът depeche-mode.org е проект с идеална цел и проста идея - да се подобри присъствието на Depeche Mode в българското интернет пространство. Проектът е създаден да обединява феновете на качествената музика в сплотено онлайн общество.