DM.org Лого
DM.org :: DM.org :: Мисия
Angel Bright Icon
Мисия - 6 Септември, 2005
Обновена мисия на проекта:

Сайтът depeche-mode.org е проект с идеална цел и проста идея - да се подобри присъствието на Depeche Mode в българското web пространство. Екипът на проекта се състои от редица ентусиазирани фенове на групата чиято основна философия е комуникацията с посетителите на сайта и отвореност към нови идеи и сътрудници. Абсолютно всеки е добре дошъл да стане част от екипа според възможностите си да допринесе за развитието на сайта.

Проектът depeche-mode.org е създаден да обединява, а не разединява. Като такъв, проекта ще се опита да противодейства на изкуствения антагонизъм и протекционна индивидуалност, с която се характеризират малкото български онлайн общества посветени на групата. Екипът се обръща към всички уеб мастери и модератори с предложението да се присъединят към depeche-mode.org - като сътрудници, модератори, или дизайнери - тяхният принос би бил незаменим.

Екипът на depeche-mode.org си е поставил ясни задачи в краткосрочен план. Една от най-важните такива бе вече изпълнена успешно - създаването на дискусионен форум. Следващите стъпки са пълното интегриране на форума със сайта, създаването на фен клуб, организирането на промоционални партита свързани с новите албум и турне на групата, както и основаването на онлайн магазин и подробен архив от мултимедийни материали.

Екипът би искал да благодари на всички оказали своята подкрепа до този момент.Екипът на depeche-mode.org,
6 Септември, 2005
Angel Bright Icon
Мисия - 16 Декември, 2004
Кратко описание и мисия на проекта:

Сайтът depeche-mode.org е проект с идеална цел, чието начало е положено от няколко ентусиазирани фенове на групата с цел да се подобри присъствието на Depeche Mode в българското web пространство. Проектът се реализира със собствени ресурси и в момента се намира в начален стадий.

Една от най-важните задачи, които основателите на сайта са си поставили за цел, е проектът да протече с активното участие на българското online общество. Всеки е добре дошъл да стане съмишленик и да допринесе с каквото може. Идеите и мненията на феновете ще бъдат главният приоритет на авторите на сайта. За тази цел, една от първите стъпки ще бъде създаването на специален форум, където всеки би могъл да дава своите отзиви.

Авторите на depeche-mode.org са непоправими перфекционисти и са си поставили за цел да създадат най-добрият български сайт посветен на Depeche Mode. Проектът ще надскочи границите на интернет: екипът на depeche-mode.org ще поддържа активна връзка с представителите на групата за България и ще организира специални събития, партита и състезания.

За връзка с авторите или за да предоставите своите мнения, идеи и отзиви, можете да посетите гореспонатия форум или да пишете на следния адрес:

webmaster@depeche-mode.orgЕкипът на depeche-mode.org,
16 Декември, 2004